rikard

Om Rikcos Taste & Food AB

Varmt välkommen till hemsidan för mitt företag Rikcos Taste & Food AB. Jag heter Rikard Costéus och är upphovsman och grundare till företaget.

Den förste januari 2014 slogs portarna upp för detta företag och jag är givetvis tacksam för att du har hittat hit. När jag nu kan skriva dessa rader vet jag, och nu även du, att min dröm om ett eget företag i branschen har gått i uppfyllelse.

Jag har alltid arbetat som säljare, det är yrkesmässigt min natur och mitt väsen. Det har varit allt från symaskiner till choklad (Marabou) och chips och en hel del däremellan. Det var på företaget Estrella som jag under 1980-talet kom i kontakt med Tex Mex-sortimentet som då var helt nytt på den svenska marknaden.

Många idéer kläcktes genom åren och stärkta av positiv respons vågade jag och min hustru Lottie, ta steget att bygga en ambulerande tacosvagn - ”Tacos-téus-vagnen”.Tacosvagnen och vi ”knallade” runt tillsammans i över 20 år. Sommaren 2013 nådde vi målsnöret och körde på vår sista marknad. Vi hade bestämt oss för att avrunda tillvaron på hjul och låta vagnen parkera/vila.

Gamla hjul slutar snurra och nya startar. Så var det för mig när jag i november 2010 började på företaget Formidabel som ansvarig säljare av Capsi produkter (kryddor och smaktillsatser) för storhushåll. Formidabel beslutade så småningom att begränsa sin verksamhet. Det var då tanken på allvar föddes hos mig på att starta ett eget företag som kunde överta och fortsätta försäljningen av kryddprodukterna.

Möjligheten fanns och nu står jag här idag som egen företagare med försäljning av bl. a kryddor, oljor och majonäser m m samt Tex Mex-produkter.

Hörnstenarna för Rikcos Taste & Food AB är hög kvalitet, gedigen kunskap och personlig service. Jag hoppas att du som nuvarande eller blivande kund kommer uppleva det så.

Hjärtligt välkomna!

©  Rikcos Taste & Food AB   |   040 - 49 18 18   |   0708 - 49 18 18    |    rikard.costeus@rikcos.se